Mindenhol elsőzök!- Elsőzés, Elsőzés, Elsőzés ...

A célom, hogy minden blogon legalább egyszer elsőzzek! Mert van értelme élni:) Írj nekem e-mailt: elsozes@indamail.hu és ne felejts el kommentélni sem, hiszen kommentnélkül sem blog a blog!

Szégyenfal, akik nem értik a játékot!

Nos, ide azoknak a blogoknak a nevét soroljuk, akik letörölték bármelyik Elsőző első kommentjét, ezzel kiközösítették és elkülönítették őket!

Írj nekik e-mailt, mond el a véleményedet a kommentben, hogy ne különböztesse meg az Elsőzőket, csupán azért mert nem érti a Poént!
És a lista:

-Egy bizonyos oldal!

Ennyien

j

Friss topikok

  • hererál: Helló :D tetszett a koncepciód, ezért írtam róla :D a blog.hu valamilyen oknál fogva kijelzett inn... (2009.10.27. 21:49) Sokan látják.
  • elsozes: @Possimpible: @Bicsfukker: Köszi szépen minenkinek, valóban meglepő volt még számomra is . (2009.10.26. 15:00) Pontos részletek
  • Silent Bob: 2. Beszállni 2 L. :) (2009.10.26. 14:54) Beszálnál?
  • Bicsfukker: Hát grat! Sikerült elég durva indulatok kicsikarod belőlem xD Am szép volt kiváncsian várom az ere... (2009.10.25. 18:25) Köszönöm emberek!
  • elsozes: @geekbloghu: Kedves blogger :) Kérlek olvasd el a legfrissebb bejegyzésünket, és látni fogod, hogy... (2009.10.25. 08:02) Megkértük az érintett blogot.

Linkblog

Archívum

Ezennel kihírdetem: Első Szent Háború az Elsőzőkért!

2009.10.24. 15:27 elsozes

Vezetőket is keresünk, ha úgy gondolod képes vagy kiálni az Elsőzőkért akkor jelentkezz e-mailban, hogy te is szerkesztő, harcos lehess!

 Ez egy hagyomány, mellyet megpróbálnak kiírtani!

Egy játék volt, de

Ez most már nem játék!

Szent Háború!

Kérem kedves olavsó, és harcos! Ez egy nagyon komoly dolog, az elsőzők érdekeit védve jött létre ez az oldal! Mndíg amikor olvasom a blogokat, és lehetőség van elsőzésre, akkor azt tegyük meg, ezzel elíndíthatunk egy lavinát, egy újabb kapmányt az ellen, hogy akik elsőznek azokat kiközösítsék, megkülönböztessék! Milyen dolog, mi alapján érzik azt, hogy joguk van az elsőzők kommentjeit moderálni? HARCRA FEL, DRÁGA ELSŐZŐ BARÁTAIM!

Gyűjts skalpokat!

Pár pillanat alatt be tudsz regisztrálni egy új nevet, ha még nincs vagy nem akarod felválalni hogy elsőzöl! Miután ez megtörtént, elsőzz egy blogban, egy rád jellemző stílusban,és küld be nekünk, mi pedig kiteszük az oldalra! Nagyon fontos, hogy amikor elsőzöl akkor add meg ennek az oldalnak a linkjétis, hogy minnél több ember értesülhessen róla.

Bűntetlenül senki nem moderálhat!

Ha valamelyik blogger kimoderálta az elsőző kommentedet, és beküldted nekünk elötte, tehát van bizonyíték, akkor kitesszük a szégyenfalunkra a blogger elérhetőségét!
Én is, és megkérnék minden egyes harcost hogy SPAM-elje szét a fórumait, és az e-mailos póstaládáját!-> Természetesen ez az utolsó lépés, először békésen és nyugodtan próbálkozunk, szívből reméljük, hogy sikerrel!

Ha benne vagy, és nem hagyod hogy az elsőzők elvesszenek, akkor jelentkezz nálam e-mailban, és küld be az első áldozatodat! Ne feledd erről minden blogger beszélni fog!

Harcra fel, mutassuk meg Elsőzők!

 

Részletek és útmutatás:

Terjeszd az oldalt: Az egyik legfontosabb alapszabály, hogy minden egyes bloggernek ismernie kell ezt az oldalt! Nem csak elsőzések alkalmával, hanem kommentekben terjeszd, ír egy olyan szöveget, hogy mindenki ránézzen, és tudjon a mozgalomról! Nem tudja meg senki, hogy Elsőző vagy!

Kegyelem: Ha valamelyik blogger megsértett egy Elsőzőt, akkor annak büntetés és bosszú jár. Csak akkor bocsájtunk meg neki, ha már teljesen kiakad, vagy bocsánatot kér, vagy úgy gondoljuk, hogy eleget szenvedett, és megbocsájtjuk neki tettét!

Egy mindenkiért mindenki eggyért: Ha megsértettek, az olyan, mintha minket is megsértettek volna, Elsőzőket, ezért azonnal segítünk neked, viszon ezt tőled is elvárjuk, hogyha valamelyik bajtársad veszélyben van, akkor segíts neki!

Mostantól nagybetű: Akár hiszed, akár nem az Elsőzők egy új nemzedék, egy új társadalmi faj! Ha nem nagy betűvel írjuk akkor hibát követünk el, hiszen ez egy név!

Csatlakozz!

34 komment

Címkék: első elsőzés elsőző elsőzők elsözö elsozo elsozok elsözök

A bejegyzés trackback címe:

https://elsozes.blog.hu/api/trackback/id/tr591471921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elsozes 2009.10.24. 16:12:31

Az első az első, egyébként legyen akaratod szerint. Csatlakozzatok emberek, gyertek, linkeljetek! Legyünk minél többen!

Bicsfukker 2009.10.24. 16:24:05

Istenem hogy valakinek mennyi szabad ideje van! Most komolyan ezzel a baromsággal tudtál(tudtatok) előállni? Én is gyűlölöma az elsőzőket mert értelmetlen az egész, ahogy ez a blog is itt. Inkább menny dolgozni vagy tanulni helyette, csinálj valami értelmeset mint ilyen szarokra pazarolni az idődet. Köszöntem.

elsozes 2009.10.24. 16:38:44

@Bicsfukker: Látjátok bajtársaim! Ilyen emberek vannak! Ennyi időm van? Baromság! NEM! Csak kiállok magamért és az összes Elsőzőért, hogy ez a szép hagyomány ne vesszen el! Őrizzük meg értékeinket!

És többet ne merészeld kis betűvel írni a nevünket, mert ezzel megsérted ezt a társadalmi réteget? Vagy valami problémád van? Netán is rasszista vagy?
Csatlakozzatok és harcoljatok!

Bicsfukker 2009.10.24. 17:12:07

@elsozes: Hát ez aztán hatalmas probléma hogy kisbetűvel írtam, hogy elsőzők -_- Egyébként normális vagy, miről beszélsz? Társadalmi réteg, szép hagyomány? TE JÓ ÉG! Maximum egy tucat kis taknyosról van szó akiknek valamiért örömet okoz "elsőzni". Figyelj már oda miket írsz. Egyébként szánalmas egy banda.

nadivereb 2009.10.24. 17:43:05

"Egy új társadalmi faj"
Lol.
Pistike, vedd be szépen a gyógyszereid és nyomás az ágyba.

elsozes 2009.10.24. 17:47:43

@nadivereb: @Bicsfukker:
Figyeljetek, ha nem hiszitek akkor most elmondom: Igen ez egy hagyomány, mely ameriaki rokonainktól indult, ahol a blogolás még jobban virágzik mint hazánkban. Ez csak egy játék, de ti hülyén fogjátok fel támadásként. Erre én azt mondom ha harc, hát legyen harc: ÉLJEN AZ ELSŐZÉS! csatlakozzatok inkább ti is, és őrizzük meg ezt a kis hagyományt. Mert ez az, és ezzel az oldallal végképp ezt fogom nyomatékosítani.

nadivereb 2009.10.24. 17:50:16

@elsozes: Vannak hagyományok, amelyek megérettek a kipusztulásra. Egy ideje nem áldozunk birkát éjfélkor és nem vonulunk fel május elsején vörös zászlókkal.
Ja, és én nem vizelek ágyba, pedig három éves koromig az én saját kis hagyományom volt.
Tanácsaim:
1) járd ki az általánost
2) szerezz magadnak egy csajt
3) nőj fel.

elsozes 2009.10.24. 17:55:02

@nadivereb: Sajnállak, de ez a hagyomány még fent fog maradni, és ha ilyen elmaradott, földhözragadt a gondolkodásod, akkor hagyd el az oldalam! vagy csatlakozz! Vezetői szerepet ajánlok!

nadivereb 2009.10.24. 17:56:11

@elsozes: elhagyom az oldalad, bár néha visszanézek.

A meggyőződéses idióták a legviccesebbek.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.10.24. 18:04:14

Elsőnek hejesírási kézikönyv

másodiknak LOL

ergyának első vagy

SH4RK 2009.10.24. 18:12:40

Nos, én megértem, hogy így éreztek/érzel. Szép dolog csatlakozni valamilyen csoporthoz, és kiállni az elveidért. Azonban van pár apróság, ami zavar:
1. Nem kéne rasszizmusról beszélned, ha nem veszed figyelembe, hogy a kommentezők nagy többségét az "elsőzés", mint jelenség zavarja. Ezzel a tetteddel te is ugyanúgy diszkrimináltad, kirekesztetted őket.
2. Írásodban nyíltan felszólítottad csoportod tagjait spamelésre, ezzel mint felbujtó, felelősségre vagy vonható, és felelősséggel tartozol csoportod tetteiért.
3. Véleményem hasonló hírbehozó (Webisztán egyik szerzője) véleményéhez. Nem lehet büntetni azzal egy blog gazdáját, hogy szégyenfalra teszed. Ismét csak azt hangoztatom, hogy ne diszkrimináld ezeket a bloggereket.

Remélem ezekre az érvekre tudsz logikus választ adni, és nem megyünk bele egy értelmetlen flame háborúba.
Köszönöm!

Bicsfukker 2009.10.24. 18:16:19

@elsozes: Amcsi hagyomány jellemző -_-
@nadivereb: Teljesen egyetértek, főleg a tanácsokban!

Sadist 2009.10.24. 18:21:09

Meleg vagy, kérlek az emberiség érdekében öld meg magad.
De most komolyan.

elsozes 2009.10.24. 18:26:27

@kalannenikalandjai: Vedd fel velem a kapcsolatot, ha komolyan gondolod.

@SH4RK: Írom a válaszokat, az előbb eltörlődött!

elsozes 2009.10.24. 18:40:03

@SH4RK:
1. jogos. de, a bloggereket miért zavarja az Elsőzés, amikor ez csak egy játék és újra hangsúlyozom egy játék lenne, de a bloggerek csatát, harcot ellenségeskedést csináltak belőle, azzal hogy ok nélkül össze-vissza moderálgatnak, amikor semmi sértő nincs benne. Tehát ez most már egy nyílt harc, amibe büszkén vonulunk, és hisszük hogy egyszer minden Elsőzőt! -> Ez egy hagyomány volt a virtuális valóságba, ami elfajult, mi harcolunk elveinkért!

2. A Spammelés-t nyilván nem olyan méretekben értem, hogy 3 millió levelet küldünk neki, hanem, csoportunk minden egyes tagja kinyilvánítja neki ellenvetését, akár 2-3x is.

3. nem jogos. de, aki nem érti a poént annak jön a szégyenfal, mert ilyen ellenségeskedést szított az Elsőzők és a bloggerek között! ha megbékél akkor leszedjük!

Nem hagyjuk, hogy ez a kis játék a feledés homályában vesszen el!

Van hely számodra is!

Kőbárány · http://kobarany.blogspot.com 2009.10.24. 18:48:57

Ebből pajtás sosem fogsz pénzt csinálni.

elsozes 2009.10.24. 18:50:36

@Kőbárány: Tudod nem mindenkinek ez az első, úgyhogy rosszul gondolod. Nem pénz itt a tét, annál sokkal fontosabb: Az elveink!

SH4RK 2009.10.24. 19:00:44

1. Sok blogger büszke rá, hogy sokan követik, sok blogger egyszerűen nem törődik vele, sokan kimoderálják az "elsőzést". Én szerintem ez a "harc" vihar a biliben. Aki eddig is kimoderálta, ezután is ki fogja, az acc pedig letiltásra fog kerülni. Lehet folyton regisztrálni új accot, de ez elég unalmas lehet.

2. Ez is spamelésnek, nagy mértékben zaklatásnak is számít. Mostanában gyakran járok rendőrségre, tudod, sok a spammer...

3. "mert ilyen ellenségeskedést szított az Elsőzők és a bloggerek között!"
Ezzel egyértelműen kifejezed, hogy célod az ellenségeskedés szítása?

Köszi nem, nem csatlakozom hozzátok, egyszer részegen majdnem elsőztem, de közben rám ugrott a barátnőm :)

elsozes 2009.10.24. 19:07:00

@SH4RK: Rendben, akkor ne csatlakozz!

3. Miért lenne célom, kérlek olvasd újra, az egészet:
"aki nem érti a poént annak jön a szégyenfal, mert ilyen ellenségeskedést szított az Elsőzők és a bloggerek között! ha megbékél akkor leszedjük!"

SH4RK 2009.10.24. 19:19:12

@elsozes: Véleményem szerint ezzel már túlléped az általad is játéknak nevezett viselkedést, idézem:
"...Elsőzés, amikor ez csak egy játék és újra hangsúlyozom egy játék lenne..."
Értem én, hogy a bloggerek (és mint már említettem, a kommentelők) egy része és a csoportod tagjai között nézeteltérés áll fent, de nem célod ezt békés úton rendezni? Nem provokálni azokat az oldalakat, ahonnan kimoderálnak titeket? Feltétlenül nyílt "harccá" kell ezt tenned?

CoolBrady 2009.10.24. 19:19:30

@elsozes: Neked mi bajod van ? Ennyire ráérsz?

elsozes 2009.10.24. 19:23:47

@SH4RK: nem kell nyílt harccá tenni! Olvasd el a következő bejegyzésünket. Először megkérjük!

@CoolBrady: Nem érek rá, csak őrzöm a hagyományaimat.

SH4RK 2009.10.24. 19:24:42

@elsozes: Most látom, hogy küldtél e-mailt az Appleblognak. Várjuk a fejleményeket!

elsozes 2009.10.24. 19:25:43

@SH4RK: Nem gondolnám, hogy agresszív voltam!

tzi 2009.10.24. 20:09:18

@SH4RK: ez mar a legelejen santit. En blogom, en varam. Ugy moderalok ki barkit ahogy tetszik. Elsozesert, utolsozasert, vagy csak ugy, mert nem tetszik a nickje.

elsozes 2009.10.24. 20:15:38

@blavatsky: Látod, ez az ami nem így működik! A jogod megvan hozzá, csak az olvasók éltetnek ezt ne feledd.

tzi 2009.10.24. 20:18:20

@elsozes: halistennek olyanok az olvasoim. Nalam nincs demokracia, es az emberek tobbsegevel ezt nem nehez elfogadtatni. Csak jol kell csinalni :)

Az olvasoim mellesleg csak akkor eltetnek, ha ujsagiro vagyok. Iro. Netan kolto. De a bloggert?! Megengedem, hogy elolvassa, es o ennek orul. Es kerek a vilag.
süti beállítások módosítása